Избират „Спортист на 2013-та”

Публикувано на декември 13, 2013

Деветчленна комисия утре избира победителите в класацията „Спортист на община Разград за 2013 г.“.

Номинациите за десетката са общо 20, предложенията са на спортните клубове, номинациите са от 13 спорта, за пръв път тази година отборните спортове имаха само на една номинация, индивидуалните – по 2. Четирима са само представителите на леката атлетика, тъй като в Разград има два клуба от този спорт.

Предложенията за „Треньор на годината“ са 7, за „Отбор на годината“ – 9, за най-перспективен млад състезател – 6.

Победителите ще получат поименни плакети, както и парични премии. По 300 лв. е наградата за „Спортист №1”, „Отбор на годината” и „Треньор на годината”, по 100 лв. се полагат на класираните от 2-ро до 10-то място в десетката, както и „Най-перспективния млад спортист”.

Комисията, която ще определи най-добрите спортисти, се събира на заседание утре от 11 часа, след гласуването на членовете й се добавят коефициенти от типа: постигнати резултати в олимпийски, световни, европейски или национални състезания; възрастова група; конкурентност и олимпизъм на спорта, в който се състезава номинирания.

Официалната церемония по награждаването на „Спортист на община Разград за 2013 г.“ е на 17 декември във фоайето на 11 етаж в община Разград.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook