Преглед на регионалния печат на 13.12.2013 г.

Публикувано на декември 13, 2013

„Разградчанка живее 5 години без ток“ – водещата тема за „Екип 7“ днес. От Енергото дръпнали шалтера на общинското жилище, въпреки че от „Социални грижи“ превели на Е.ОН сумата за енергийни помощи на Фатме Хюсню. „17-годишно дело за убийство започва отначало“ – пише още на първа страница „Екип 7“. Йордан Панчев и още петима застават пред съда за смъртта на Добрин Добрев. „Мутренските времена се връщат, щом маскирани грабят в центъра на града“ – тези думи на собственик на заложна къща са изведени в заглавие на статия на стр. 9 в  „Екип 7“. Три кражби станаха на пазара в Разград, пазачът ги проспа, възмущава се Станимир Стойчев.

„Само в три села в общината водата от местните чешми не застрашава здравето ни“ – водещата тема за „Гледища Днес“. От общия брой 77 проби на водата на селските чешми, нестандартни са 56, а от извършените 1001 изследвания – 101 не отговорят на нормите. „Патронен празник  на ПГХТБТ“Мария Кюри“ – заглавие от стр. 3 в „Гледища Днес“. Връчиха приза „Ученик на годината“ – разказва статията. „Филиалът на Русенския университет в Разград вече има модерна компютърна зала“ – разказва „Гледища Днес“ на стр. 5.

 

„Водният цикъл на Лозница е готов“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“. Проектът приключи, чака се комисия да издаде Акт 16. „Мирослав Минчев стана „Спортист на община Разград за 2013-та“ – заглавие от първа страница на „Лудогорски вестник“. Колоездачът изпревари капитана на футболистите Светослав Дяков. „1225 лв. събра Музикалната школа на благотворителния си концерт в сряда“ – пише още на първа страница „Лудогорски вестник“. Те ще бъдат използвани за участието на възпитаниците в майсторски класове.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook