Данъчни и библиотекари правили коледни картички

Публикувано на януари 6, 2014

В навечерието на Коледа НАП Офис Разград съвместно  с Регионална Библиотека „Проф.Боян Пенев” създадоха Творческа Коледна работилница – съобщиха днес от финансовата институция.

Най-сръчните данъчни служители заедно с представители от Регионалната библиотека изработили красиви творби от хартия и други материали. Всички показали своите умения и допринесоха за празничната атмосфера.

Директорите на двете структури Цанка Тъмнишка и Женета Александрова също се включили активно в съвместната инициатива и показали, че освен ръководители на отговорни постове, са сръчни и с въображение.

Инициативата се е провела в сградата на НАП – уточняват още от данъчната служба. Допълват още, че по тази причина представителите на Регионална Библиотека „Проф.Боян Пенев” използвали възможността да си извадят персонален идентификационен код /ПИК/, който дава достъп до някои електронни услуги в системата на НАП без да е необходимо наличието на електронен подпис. Достъпът до тези услуги е безплатен и става от всеки компютър с интернет връзка. Всеки, който желае може да получи своя ПИК като подаде заявление в компетентната териториална дирекция-лично или чрез упълномощено лице – допълват още от НАП.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook