Разград помага на приятел

Публикувано на януари 6, 2014

Благотворителен концерт в помощ на болен разградчанин ще се проведе на 22 януари. Инициативата е на сдружение „Лудогорие“, вече над 10 формации са заявили участие в нея.

„Да помогнем на приятел“ е надсловът на концерта. Събраните средства ще помогнат за лечението на Стоян Стоянов в чужбина. От година той е с диагноза рак на дебелото черво.

На разградчани Стоян Стоянов е познат като музикант в Капанския ансамбъл, Военния духов оркестър и танцова формация „Лудогорче“.

Благотворителният концерт е насрочен за 18,30 ч. на 22 януари в Общинския културен център. Билетите за него ще са по 5 лева. В концерта ще участват: състави към читалище „Напредък 1901“ и читалище „Развитие 1869“; танцова формация „Хорце“ към Центъра за работа с деца; детски танцов ансамбъл „Лудогорче“; фолклорен ансамбъл „Цар Калоян“-град Цар Калоян; танцова формация „Феникс“ към ЦРД; танцово студио „Калина Рада“; школа по народни танци „Капанска магия“-село Гецово; танцова формация „Лудогорие“; детска танцова формация „Пулс“; детска танцова школа „Сладури“ и други.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook