Александър Александров: Трудно се отказва на Лудогорец

Публикувано на януари 8, 2014

Националът Александър Александров даде специално интервю за Гонг още на първия си ден като част от Лудогорец. Централният защитник подписа с шампионите броени дни, след като напусна Черно море. Очаква се утре Александров да бъде официално представен като ново попълнение, като ще носи фланелката с номер 15 в състава на Лудогорец.

„Чувствам се много добре. Всичко в отбора е супер. Преди Нова Година не съм мислил, че ще се стигне до такъв трансфер. Изненадващо напуснах Черно море. Така е било писано и ето, че се озовах в Разград. Не съм разочарован от ситуацията в Черно море. Така е трябвало да стане и се радвам, че направих тази крачка и съм в Лудогорец. Имаше запитвания и от други тимове, но на Лудогорец трудно се отказва. Имаше варианти за чужбина, но нямаше конкретни неща. Когато излезе варианта Лудогорец не се замислих“, каза Александров.

Футболистът на практика става петия централен защитник в състава на Лудогорец. „Конкуренцията наистина е много сериозна. Един отбор, за да расте нагоре, трябва да има конкуренция. Това важи и за футболистите. Конкуренцията е хубаво нещо. Всичко зависи от мен. Тренираш добре, играеш добре, когато ти се даде шанс“, допълни Александров.

„Снощи гледахме Лацио. Тепърва ще се запознаваме с италианците. Всеки знае Лацио какъв отбор са, но да не забравяме и Лудогорец е добър отбор“, заяви още защитникът.

Относно мачовете между Черно море и Лудогорец, в които варненци спечелиха доста точки Александров заяви: „Черно море играе много силно със силните отбори. Видяхте какво направихме тази година с всички грандове. Мисля, че мотивацията е по-друга със силните. Може би там е рецептата – в мотивацията и концентрацията“.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook