Желко Йоксимович хвали Крисия, тя продължава в „Шоуто на Слави”

Публикувано на февруари 4, 2014

Известният сръбския певец Желко Йоксимович публикува в профила си в Туитър изпълнение на 9-годишната разградчанка Крисия Тодорова. В един от етапите на конкурса за избор на сценична партньорка на г-н Андреев от „Шоуто на Слави” малката певица участва с песента „Лане мое”, с която в годината на раждането на Крисия – 2004 г. – Йоксимович се класира на второ място в конкурса на Евровизия.

Йоксимович не е коментирал представянето на малката певица, но самият факт, че популяризира своя хит, изпълнен от друг певец, говори достатъчно. Отзивите на феновете на Йоксимович също са изключително положителни за разградския талант: „феноменално”, „великолепно” са епитетите, които те използват за изпълнението на Крисия.

Междувременно момичето от Разград плени в петък вечер зрителите на „Шоуто на Слави”, както и журито – музикантите от „Куку бенд”, с изпълнение на песента на Селин Дион от филма „Титаник” и заедно със Симона и Гергана продължава в следващия етап от конкурса за избор на партньорка на г-н Андреев.

Следващата седмица трите момичета отново ще изпеят по две песни. Първата трябва да е посветена на мама, а втората – избрана от родителите им.

Dariknews.bg

 

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook