Снежна буца потроши паркирана кола в центъра на Разград

Публикувано на февруари 6, 2014

Снежна буца се стовари върху паркирана в централната част на Разград кола и потроши предното стъкло. Инцидентът се размина без пострадали хора.

Вчера автомобилът – „Ланчия Либра” – бил спрян от собственичката си Кремена Иванова на паркинг в междублоковото пространство зад заведението „Карина” в района на Агенцията по вписванията. Жената работи в централната част на града и всеки ден оставя колата си там. В следобедните часове нейни познати я уведомили за инцидента. От ламаринена козирка на тераса на последния етаж на близкия блок заради по-топлото време вчера започнал да се топи снегът и огромна буца паднала отвисоко върху предната част на колата. Освен предното стъкло, счупила и огледалото за задно виждане, от удара се отворила и повредила и жабката. Тъй като и втората половина от снега върху козирката опасно била надвиснала над автомобила, Кремена Иванова въпреки притесненията си, изместила колата на друго място.

Автомобилът няма АВТОКАСКО, вече е на ремонт, само ново стъкло струва 160 лв. Иванова смята да потърси собствениците на апартамента, които са си поставили козирка над остъклението, тъй като според нея е трябвало, ако не могат да изчистят снега, поне да поставят обезопасителни ленти, че преминаването под терасата е опасно.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook