С три спорта започват утре „Ученически игри 2014“

Публикувано на февруари 8, 2014

Общинските кръгове на „Ученически игри 2014 г.“ започват утре, 7 февруари – съобщи директорът на Ученическа спортна школа „Руси Бухтев“ Цветан Танев.

Състезанията са в общо осем вида спорт. Организатор е УСШ, а община Разград е осигурила купи за първенците в общинските състезания. Победителите продължават в областните и регионалните турнири, на републиканските финали отиват по девет отбола във възрастова група.

Утре от 9,00 ч. ще се проведат три състезания едновременно. В спортна зала „Лудогорец“ са турнирите по бадминтон – V-VII и VIII-X клас и по шахмат в същите възрастови групи. В залата на ПГССХВП“Ангел Кънчев“ е състезанието по тенис на маса.

Следващият турнир е на 15-16 февруари, волейболистите ще играят в залата на ПМГ“Акад. Н.Обрешков“. На 22-23 февруари има две състезания – по баскетбол в зала „Лудогорец“ и по хандбал в ПТГ“Шандор Петьофи“. На 22-23 март е турнирът по футбол в ПГССХВП“Ангел Кънчев“. Последно се провежда състезанието по лека атлетика, негов домакин на 18-19 април е спортният комплекс „ВИА Атлетикс“.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook