С римска шатра се представя Разград в Международна туристическа борса

Публикувано на февруари 11, 2014

Община Разград ще участва с атрактивен самостоятелен щанд в 31-то издание на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2014“ – съобщиха от пресцентъра на община Разград. Щандът ще е оформен като римска шатра.

За втора поредна година участниците от групата за възстановки „Абритус” ще допълват колоритността на щанда. Облечени в традиционни римски облекла, те ще раздават рекламни материали и ще запознават гостите с възможностите за културно-познавателен и събитиен туризъм в общината.

Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и енергетиката, в партньорство с БХРА, БАТА, AБТTA, БТК, Софийски туристически район, Съвет по туризъм – София и Столична община. Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО. В борсата участват над 250 фирми и организации от България и от 22 страни от цял свят. Интернационалното присъствие включва фирми от Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, БЮР Македония,  Хърватия,  Италия, Испания, Тунис, Тайланд, Холандия, Индия, Германия, Куба, Kонго, Кувейт, Дубай, Руска федерация, Узбекистан. Сред изложителите са и  посолствата на Република Индонезия и на ЮАР в България, Катарски авиолинии. За първи път във ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО се включва Национален туристически офис от Китай с представителство в Цюрих, промотиращо страната си в България, Румъния, Унгария и Швейцария. Своя дебют прави и Алтайски регион – Западен Сибир в Русия. Повишен интерес за посещение на изложението проявяват представители от Израел, Малдиви, Азърбайджан. Съпътстващата програмата на изложението включва дискусии, презентации и пресконференции, свързани с актуални проблеми на българския туризъм, с развитието на световната туристическа индустрия и новини от бизнеса.

 

Международната туристическа  борса се открива на 13 февруари, продължава до 15 февруари в Интер Експо Център – София.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook