Кметът на Разград пожела на Крисия да стане новата Лили Иванова

Публикувано на февруари 26, 2014

Кметът на Разград Денчо Бояджиев поздрави победителката в конкурса за избор на сценична партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави”, като й пожела да стане новата Лили Иванова.

Деветгодишната Крисия Тодорова е от Разград, на срещата с кмета пристига заедно с родителите си Ангелина и Марин, с по-малката си сестра Марина, музикалния си педагог Свилена Дечева и директора на Центъра за работа с деца, където ходи на уроци по пеене и пиано, Даниела Куртева.

Малката певица разказа на кмета за участието си в „Шоуто на Слави”, призна, че най-вълнуващо за нея било изпълнението на „Светът е за двама” в дует с Орлин Горанов. Всички останали песни еднакво харесвала. Строфа от дуетната песен запя, когато Бояджиев я заведе в кабинета си и седна за снимка в кметския стол.

Крисия получи подарък от кмета – таблет, положи подпис в „Книгата на призьора”, където се вписват жителите на Разград, които са постигнали национални или международни успехи в различни области. Крисия написа: „Музиката е моя живот и моята любов. Щастлива съм, че радвам хората с моя талант. Музиката е велико изкуство.”.

За концерта, който „Шоуто на Слави” организира в Разград на 3 март Крисия подготвя три нови песни – разказаха родителите й. Организацията на музикалната проява се прави от екипа на Слави и все още няма яснота дали концертът ще е с билети или свободен вход. Вероятно ще е от 17 или 18 часа на националния празник.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook