И разградски балет в „Шоуто на Слави“ с Крисия

Публикувано на март 4, 2014

С балетната формация, в която танцува, излезе на сцената при едно от изпълненията си в концерта на „Шоуто на Слави“ в Разград Крисия Тодорова. С „Еми денс“ и преподавателката на Крисия в Центъра за работа с деца Свилена Дечева, която представи песента, разградското присъствие на сцената се увеличи многократно.

Концертът на „Шоуто на Слави“ всъщност бе без самият Слави, водещи бяха сценаристите Иво Сиромахов и Филип Станев. Слави не бе вписан и в поканите за музикалната проява, там тя бе озаглавена „Концерт Крисия и приятели в гр. Разград“.

В концерта освен новата сценична партньорка на г-н Андреев участваха: самият г-н Андреев, другата му партньорка Тереза, рапърът Криско и останалите шест момичета, излъчени от кастингите в конкурса: Симона, Гергана, Ива, Диана, Карина и Юлиана, „Ку-ку бенд“ и актьорите от шоуто. Освен прекрасните изпълнения на момичетата сред най-аплодираните бе и Гацо Бацов, който се представи за ново попълнение в „Лудогорец“, макар да бе в син екип. В публиката бе и част от ръководството на българския евробоец, начело с президента Александър Александров

Влизането в залата бе с покани, раздадени предварително от екипа на шоуто. Преди старта на записа Евгени Димитров-Маестрото обяви, че концертът ще бъде излъчен в праймтайма на btv, но дата и час не оповести.

Сред оригиналните подаръци, които Крисия получи в края на концерта, бе букет с форма на микрофон от зелени цветя, той бе поръчан от управата на ОУ“Васил Левски“, в което момичето учи.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook