Преглед на регионалния печат на 12.03.2014 г.

Публикувано на март 12, 2014

“Чужда фирма преговаря да купи Месокомбината“ – водещата тема за „Гледища Днес“. Подготовката на сделката е на етап уточняване на цената, но ръцете още не са стиснати – уточнява статията. „Малкият Хенри изтегли големите победители на „Топлофикация“ – разказва от първа страница „Гледища Днес“. Щастливците, които малчуганът избра, са трима мъже – разказва статията. “Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Лознишка искра“, в нея водещото заглавие е: Лознишки представители на срещата с вицеприемиера Бобева“.

„Навиват германци за „Диамант“ – пише във водещото си заглавие „Екип 7“. Вестникът цитира думите на вицепремиера Даниела Бобева: „Възстановяването на дейността на бивши предприятия с потенциал е приоритет на реиндустриализацията“. „Геолог, културист и спасител сам прави тротоар в Разград“ – съобщава от първа страница „Екип 7“. 71-годишният Йордан Димов-Даксъна е главен и единствен изпълнител на строително-ремонтните работи – уточнява статията. „Албена Великова е новият председател на Районен съд-Кубрат“ – съобщава на стр. 3 „Екип 7“. Кандидатурата й бе одобрена от всички членове на Висшия съдебен съвет – разказва статията.

 

„Канят германци да инвестират“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“. Става въпрос за инвестиция в „Диамант“, новината е от посещението на вицепремиера Даниела Бобева. „Събират Автото и Селското в една сграда, ще има дом за ПМГ“ – друго заглавие от първа страница на „Лудогорски вестник“. Още на мартенската сесия на местния парламент ще се вземе решение по казуса с оптимизиране на сградния фонд в образователната сфера. „Крисия пее Химна преди мача с „Валенсия“ – съобщава от първа страница „Лудогорски вестник“.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook