Разградските социалдемократи на Камов се отцепиха

Публикувано на март 12, 2009

Областната структура на Политическо движение “Социалдемократи”-Разград напуска партията – обяви областният лидер Наско Анастасов. Не сме съгласни с политиката на националното ръководство, критиките към правителството са безпринципни, ще направим всичко възможно левите партии в Разградско да се явят заедно на изборите – декларира Анастасов. Той е единственият областен управител от квотата на партията на Николай Камов, назначен от правителството на Сергей Станишев.

Анастасов обяви, че следващата седмица местните социалдемократи ще решат дали да присъединят цялата организация към друга партия, да създадат неправителствена организация или индивидуално ще преминат в редиците на други политически сили. Уставът на ПДС и сега позволява членство в други партии – обясни Анастасов.

Той бе категоричен още, че предстоят разговори с БСП на местно ниво за явяване с обща листа. Без нас не може за има ляв депутат от Разградско – каза Анастасов. В момента четирима от народните избраници от Лудогорието са от ДПС, един от БСП.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: ,