За дрогата, приятелите и „Под прикритие“ говориха Ивайло Захариев и тийнейджърите от Разград

Публикувано на март 25, 2014

Повече от час тийнейджъри от Разград дискутираха с актьора Ивайло Захариев проблемите с употребата на наркотици. Мартин от „Под прикритие“ бе в Разград за участие като водещ в концерта от конкурса „Живот без дрога“.

Той призна през учениците от разградски учебни заведения, че сам е употребявал марихуана, но му е пречила в обучението по актьорско майсторство, не си помнел текстовете, взел решение и спрял. Захариев коментира, че наркоразпространението е добре организирана система, октопод, с който не можеш да се пребориш, но трябва да умееш да разпознаваш. Посягаш към дрогата, когато имаш дефицит на нещо – допълни той.

Заедно децата и актьорът стигнаха до извода, че ако човек не спре дрогата, има три изхода: смърт, затвор или психиатрия.

Захариев коментира и нуждата от приятели в момент, в който вземеш решение да спреш дрогата или още преди да си посегнал към нея. Освен за своя опит с наркотиците разказа и други истински истории на свои познати от група за настоящи и бивши накромани към християнски център „Прелом“, на който той съдейства.

Тийнейджърите не пропуснаха да попитат и дали ще има пети сезон на „Под прикритие“, отговорът бе утвърдителен, както и да се снимат с любимия актьор. Девойка от ГПЧЕ дори помоли снимката с нея да бъде направена още по средата на срещата, а не накрая, понеже имала контролно и трябва да напусне залата.

 

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook