Отново много разградски награди на танцовия конкурс в Бургас

Публикувано на април 16, 2014

Отново куп награди за разградски танцьори от един от най-престижните конкурси в страната – ХVI-ият  Националния конкурс за класически, характерни, съвременни танци и фрий денс в Бургас.

Най-много са призовете в раздел „Фрий денс“: Във възрастова група 5-7 години ТФ“Феникс“ към Центъра за работа с дема-Разград е на първо място, на първо място е класирано и солото на Мерт Мехмед от „Феникс“. На първо място са и по-големите „Феникс“-и – 8-11 години. Соловите изпълнения на Виктор Миленов и Доньо Донев също са класирани на първо място. И соловото изпълнение на Александър Дюлгеров във възрастова група 12-15 години е на първо място. При най-големите – 16-19 години – брейкът на „Феникс“ е на трето място, в соловите изпълнения Валентин Иванов е на първо място, а Джамал Ахмедов на второ място.

В раздел „Съвременни танци“ при 8-11-годишните „Феникс“ е на първо място, а при дуетите Бояна Кирова и Ива Младенова са на трето място. При 12-15-годишните Ивелина Тончева е с втора награда. При 16-19-годишните танцьорите от „Феникс“ са на трето място, както и триото Симона Статева, Десислава Димитров и Валентина Иванова.

В раздел „Характерни танци“ при 16-19-годишните Стефан Добрев е на трето място, той печели и стипендия в размер на 2040 лв.

Още една разградска формация е получила награди на конкурса в Бургас. „White Eagels crew“ има едно второ място в „Съвременни танци“ при 16-19-годишните в дуетите чрез Валентин Димитров и Ивелина Великова, както и поощрителна награда за Бояна Миленова в раздел „Съвременни танци“ при 8-12-годишните.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook