В Разград левскари гръмнаха с топ в 19,14 ч.

Публикувано на април 28, 2014

Черешовото топче на разградския фен клуб на „Левски“ гръмна тази вечер точно в 19,14 ч. – като годината, в която е създаден клубът.

Шумното посрещане бе за четирима ветерани на сините, които бяха на гости на една от най-активните фенски фракции в страната.  Александър Костов, Ангел Станков, Стефан Павлов и председателят на тръста на привържениците на „Левски“ „Синя България“ Стефан Колев разговаряха с разградските левскари за настоящето и бъдещето на клуба.

„Независимо от това, което е футболният отбор на „Левски“, „Левски“ си е „Левски“ и след 1000, след 5000 години, ще бъде пак „Левски“, независимо от това“ – каза пред разградските левскари Александър Костов.

Той лично възпламени фитила на черешовото топче, което бе изнесено на улицата пред заведението, където се събраха левскарите. Докато се подготвяше топовният гръм, спря движението по малката уличка, шофьорите обаче не възроптаха, само една от колите се върна обратно.

Утре сините ветерани ще отидат на паметната плоча на Гунди в Селскостопанската гимназия в Разград, ще посетят и клубната база на разградските фенове, както и музея „Абритус“ – разказаха организаторите на събитието Евгени Ганев и Ивайло Драгийчев. След това ще отпътуват за Исперих, където местният клуб организира мач между ветераните на „Левски“ и ФК“Исперих“.

В разградския фен клуб на „Левски“ членуват около 200 човека, в последните години, откак местният „Лудогорец“ е в българския футболен елит, не само че нямаме отлив, но и членовете ни се увеличиха – твърдят Ганев и Драгийчев.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook