За четвърти път търсят най-красивия двор и най-зацветената тераса

Публикувано на май 7, 2014

За четвърта поредна година Федерацията на жените в Разград и община Разград обявяват конкурс „Да на красотата“. Новост в това издание на красивата надпревара е фактът, че претендентите ще бъдат обиколени от комисия два пъти – през лятото и през есента, за да се удостовери устойчивост – обясниха Любка Стоянова и заместник-кметът Любомир Цонев.

Конкурсът е в пет категории: най-красив частен двор; най-добре зацветена тераса; най-красив прилежащ терен на фирма; лятна градина или вътрешен интериор на заведения за обществено хранене; най-цветен прилежащ терен в образователната сфера – ЦДГ, училище, висше училище.

Във всяка категория ще бъдат раздадени по три награди. Заявки за участие могат да се правят до 30 юни на електронна поща: da_na_krasotata@abv.bg или в стая 103 на община Разград, а допълнителна информация на тел. 084618186 и 084624107.

Журито ще прави огледи между 10 и 16 юли и 1 и 10 октомври. Победителите ще бъдат обявени на сайта на община Разград, а призовете ще си получат на благотворителния концерт на Федерацията на жените на 21 ноември – Деня на християнското семейство. Наградите са свързани с градинско оборудване.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook