Козметични процедури за шефа на РИО на Панорамата на училищата

Публикувано на юни 3, 2014

Единадесет училища от област Разград представят възможностите пред кандидат-гимназистите в региона. Девет от участниците във второто издание на Панорама на училищата са от Разград, по един са от Исперих и Лозница.

Панорамата, организирана от Центъра за кариерно развитие и РИО на МОН-Разград, бе открита днес във фоайето на Общинския културен център в Разград. Всеки ден до 6 юни от 9,00 до 17,00 ч. учениците на групи или пък самостоятелно или с родителите си могат да посетят щандовете на училищата.

Сред атракциите в Панорамата са: скелет на диво прасе, пчелен кошер престилка и забрадка за ветеринарен специалист, представени от ПГВМГ”Александър Стамболийски”-Лозница; роботи, представени от ПТГ”Шандор Петьофи”; химически опити – от ПГХТБТ”Мария Кюри”; манекен в красив костюм, ушит от възпитаници на ПГО”Станка-Николица Спасо-Еленина”. От гимназията по облекло представят и част от козметичните процедури, които се изучават в школото. Първият им клиент бе началникът на РИО на МОН-Разград Илиян Дочков, който присъства на откриването на Панорамата.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook