Стойчо Стоев: „Лудогорец“ играе добър футбол, без грандоманщина и помпозност

Публикувано на юли 16, 2014

Надявам се и през тази година да продължим на радваме непредубедените хора с добър футбол, който „Лудогорец“ играе без грандоманщина и помпозност. Това коментира преди първия официален мач на „Лудогорец“ за новия сезон наставникът на тима Стойчо Стоев. Срещата от втория предварителен кръг на Шампионска лига с „Дюделанж“-Люксембург е утре от 20,00 ч. на „Лудогорец Арена“.

Никога не подценявам съперника, няма слаби отбори, че играеш по-качествено се доказва на терена  – допълни още Стоев, като уточни, че се стреми да убеди в това и играчите си. Треньорът на българския шампион се надява отборът да продължи пътя, по който пое и да надгради над постиженията си от миналия сезон. Стоев припомни, че целта е влизане в групите на Шампионска лига. Пътят е постлан с препятствия, които трябва да се преодоляват – коза още той.

Стоев обясни, че от новите футболисти най-добре се е адаптирал Анисе, поради това, че е играл в българското първенство. Брайян Ангуло още не е готов, тъй като закъсня с подготовката в Англия заради липса на виза. Трудна е адаптацията и за бразилеца Вандерсон. Националите до 19 години Преслав Петров и Александър Василев оставиха добри впечатления на лагера в Смолян, но като се върнат от Европейското първенство ще преценя в каква степен да ги използвам техните услуги, но ще дойде момент, в който те ще заиграят в отбора – допълни още Стоев.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook