С реплика на „Шоуто на Слави“ ЦРД откри новата учебна година

Публикувано на октомври 1, 2014

С шоу, подобно на „Шоуто на Слави“, Центърът за работа с деца в Разград откри учебната година тази вечер.

Възпитаниците на извънкласната форма бяха в ролята на публиката, която бе напътствана от две мажоретки кога да ръкопляска и кога да пази тишина. Водещ на шоуто пък бе Свилена Дечева под псевдонима Сисия Трифонова, малкото име е от шега в ЦРД, която компилира името на вокалната педагожка и нейната възпитаничка Крисия, а фамилията е като на шоумена от btv. В студиото на Сисия Трифонова гостуваха преподавателите в Центъра, от мястото на събитието се включваше ръководителката на мажоретките Емилия Борисова в ролята на репортерката Радка Минчева – кореспондентът на Дарик в Разград. Тя имаше и оператор с фланелка с името на фотографа на Razgrad Photo News Антон Анастасов, в ролята бе младият певец Никола Николов.

В програмата имаше и истински участник в „Шоуто на Слави“ – 10-годишната Крисия Тодорова. Тя е възпитаник на Свилена Дечева и след музикалното си изпълнение пред публиката на „Шоуто на Центъра“ обяви, че иска да продължи обучението си в Консерваторията на ЦРД.

Гости на празника бяха кметът Денчо Бояджиев, председателят на Общинския съвет Милена Цанева, началникът на РИО на МОН Живка Димитрова.

Шоуто завърши с похапване на торта – подарък от кмета, както и с уговаряне на часовете на първите занимания  на децата с ръководителите им за новата учебна година.

В ЦРД се обучават 631 деца в 53 групи в 18 форми. Сред утвърдените състави на центъра са: Младежкия Духов оркестър, Градския мажоретен състав, танцова формация „Хорце“, танцова формация „Феникс“, вокалната школа, школата по компютри, школата по изобразително изкуство, балет „Арабея“ и други.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook