Фирма “Рувик” представи продукти на австрийския си партньор “Хавле Арматурен”

Публикувано на март 25, 2009

Фирма „РУВИК” представи в Шумен продуктовата гама на един от своите бизнес партньори – австрийската фирма „Хавле Арматурен” ЕООД. Презентацията се състоя в конферентната зала на хотел „Боровец”.

Фирма „Хавле” е създадена през 1948 г. в Австрия, нейни дъщерни фирми работят в страни на няколко континента. Основната дейност на „Хавле” е продажба на спирателна и присъединителна арматура за вода. Фирмата е създател на първия шибърен кран в света, както и на първия фланец.

По време на презентация бяха представени последните поколения кранове и фитинги, сградни отклонения, водоземни скоби и други. Продуктите на австрийската фирма се предлагат на пазара с 10-годишна гаранция. По време на презентацията беше прожектиран филм за продукта HAWLE VARIO – телескопичен фланцов фитинг с интегрирана сферична муфа, позволяваща отклонение с 10 градуса във всички посоки. Носител е на златен медал на панаира в Мюнхен, Германия.

Дистрибутор на изделията за Шумен и Разград е „РУВИК” ООД. Фирмата е с 18- годишна история и осъществява ремонт, доставка и цялостно изграждане на ВиК инсталации. „РУВИК” си партнира с над 100 български и над 20 чуждестранни фирми. Партньорските отношения на “РУВИК” с “Хавле” датират от 5 години насам.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , ,