Дават старт в кариерата на 11 млади висшисти от Разградско

Публикувано на април 7, 2009

Дават старт в кариерата на 11 млади висшисти от Разградско

11 свободни работни места са обявени в Разградска област по програма “Старт в кариерата” – съобщиха от дирекция “Службата по заетостта” в Русе. Шест от тях са в общинските администрации – Разград, Исперих, Кубрат, Завет, Самуил и Цар Калоян. Едно е в Областна администрация, по едно са и в РУ ”Социално осигуряване” и ТД “Национална агенция за приходите” Териториалното статистическо бюро и областната дирекция “Земеделие”.

Повечето от местата в областната и общинските администрации са за строителни инженери, архитекти, юристи, еколози, икономисти, педагози, специалисти в областта на стопанските, техническите науки, социалните дейности. В поделенията на централните ведомства се търсят главно младежи, завършили право, икономически, компютърни и инженерни специалности.

Крайният срок за депозиране на документите за участие по проекта е 24 април. По програмата могат да кандидатстват младежи на възраст до 29 години, които са завършили висше образование в държавен или частен университет и са придобили образователно-квалификационна степен “професионален бакалавър”, “бакалавър”, “магистър” или “доктор” в зависимост от изискванията на работното място, без значение на успеха от дипломирането.

Одобрените младежи ще получават от държавата заплата 400 лева в рамките на 9 месеца
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: