Катастрофа между две BMW-та и камион бави движението по пътя Русе – Варна

Публикувано на април 17, 2009

29-годишен мъж от село Самуил пострада при пътен инцидент в Разградско – съобщиха от ОД на МВР-Разград. Катастрофата е станала наобяд по пътя Русе – Варна, до разклона за язовир Бели Лом. След завой движещ се към Варна камион “Волво”, пълен със сирене, започнал да изпреварва автомобил, когато преминал в насрещното платно обаче блъснал насрещно пътуващо BMW, то се завъртяло на 180 градуса и блъснало друга кола от същата марка.

В разградската болница е откаран водачът на първото BMW – 29-годишен мъж от Самуил, той е със счупен крак, под медицинска грижа е и възрастна жена от втората кола, тя току-що била излязла от варненско лечебно заведение и роднините й я прибирали в родното й село Ломци. Щети са нанесени и по трите возила, участвали в инцидента. На място пристигна собственикът на камиона и на мандрата “ЮЕС комерс”-село Голямо Градище Юсуф Якубов.

Километрични колони се образуваха от двете страни на шосето, докато разследващите изясняваха обстоятелствата около инцидента, пътни полицаи пропускаха регулирано част от автомобилите, първо в посока Варна, в тази част от опашката всеки трети автомобил беше с румънска регистрация.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , ,